MISE EN PLACE REPRÉSENTE BEAUCOUP
PLUS QU'UNE SIMPLE AGENCE DE
TRAVAIL TEMPORAIRE.

Avec ses 21 ans d'expérience, ses 8000 étudiants représentés, plus de deux millions de
visiteurs par an, Mise en Place reste joignable 24/7 avec une personne de contact pour les
7 bureaux et une couverture nationale pour la Belgique!


ZOVEEL MEER DAN HET
ZOVEELSTE UITZENDKANTOOR

21 jaar ervaring, 8000 representatieve studenten, 2.000.000 gasten per jaar. 24/7
bereikbaar, 1 contactpersoon voor alle labels en een landelijke dekking!

WERKEN WAAR, WANNEER & MET WIE JIJ WILT!

Waar jij wilt!

Bij Mise en Place werk je op de meest uiteenlopende locaties en events. Zo kunnen wij garanderen dat elke job weer een nieuwe uitdaging is.

Wanneer jij wilt!

Jouw studies combineren met een leuke studentenjob is bij Mise en Place geen probleem. Bij ons werk je enkel wanneer jij aangeeft dat je beschikbaar bent.

Met wie jij wilt!

Nieuwe vrienden maken of liever vertrouwde gezichten? Aan jou de keuze! Jij beslist met wie je graag zou willen werken tijdens het volgende event.

Antwerpen   Brugge   Brussel   Gent   Hasselt   Kortrijk   Leuven   Luik   Namur

"Mise en Place is echt een leuke studentenjob! Een bedrijf waar niet alleen aandacht is voor werk, maar ook aan plezier!"

− Stan Jongerius

"Als je bij Mise en Place werkt, krijg je er als bonus super leuke vrienden er bij! Bovendien is Mise en Place ook gericht op de persoonlijke ontwikkeling van haar werknemers. Top!"

− Tommie Amalo

"Bij Mise en Place leer je niet enkel bij over horeca, je doet ook aan zelfontwikkeling! Iedere keer werk je met nieuwe mensen en creëer je zo de netwerken die je na je studies kunt gebruiken."

− Lien De la Haye

Werken met medestudenten

Bij Mise en Place werken voornamelijk studenten en dat merk je natuurlijk ook meteen aan de sfeer voor, tijdens en na elk project. We begrijpen als de beste dat het soms lastig is om werken, studeren en je sociaal (studenten-)leven te combineren, maar daarom kun je bij Mise en Place flexibel werken.

Interne opleiding

Zodra je start bij Mise en Place, wordt je lid van de Mise en Place Academy. Hier leer je natuurlijk de horeca-vaardigheden, maar ook de fijne kneepjes van de gastvrijheid: onervaren zijn is dus geen probleem. Verder bieden we je ook allerlei workshops aan die zeker handig zijn na je studie’s!

Veel meer dan een studentenjob!

Werken bij Mise en Place is méér dan enkel je uren kloppen en naar huis gaan. Na elk project verzamelen we geregeld nog in ons stamcafé, het café waar we ook twee-maandelijkse een uitstekend feestje organiseren. Buiten de feestjes zijn er ook workshops, trainingen, Summer6Camp – er is altijd wat te doen!

21
Jaar Ervaring
42
Vestigingen Wereldwijd
8
studentensteden
2000
nieuwe vrienden
3
Aansluitende Labels
100
Landelijke dekking

Waarom Mise en Place?

Mise en Place is de perfecte studentenjob voor elke student: je bepaalt zelf waar, wanneer en met wie je gaat werken! Flexibiliteit staat bij ons voorop. Daarnaast kom je op de mooiste locaties en de tofste evenementen en bieden we je altijd de mogelijkheid om jezelf op verschillende manieren te ontwikkelen en om door te groeien binnen onze organisatie. Mise en Place is altijd op zoek naar nieuw talent!

Moet ik ervaring hebben?

Je hoeft zeker geen ervaring te hebben om bij ons te komen werken. Onze e-learning module leert je alles dat je in theorie moet weten over hospitality. Nadat je geslaagd bent voor de test, neem je deel aan een praktische training waarbij je de kneepjes van het vak leert. Bovendien wordt je tijdens de eerste jobs bijgestaan door een jobcoach die jou ter plekke coacht en waar nodig nog extra traint.

Moet ik de training volgen als ik al ervaring heb?

Ja, je moet nog steeds de training volgen. We willen er over waken dat je niet in situaties komt waar een opdrachtgever zaken van jou verwacht die je niet tot een goed einde kunt uitvoeren.

Hoe vaak kan ik werken?

Je kunt zo veel, zo lang en zo vaak werken als jij wilt. Wij zien het liefst dat je gemiddeld één keer per week komt werken, zodat je altijd fris, uitgerust en met de juiste energie op de job staat. Uiteraard kun je dat flexibel indelen en werk je dus nooit op het moment dat jij examens of andere verplichtingen hebt. Jij bepaalt zelf wanneer jij gaat werken.

Interesse? 

Schrijf je dan meteen in voor een vrijblijvende infosessie.