MISE EN PLACE REPRÉSENTE BEAUCOUP
PLUS QU'UNE SIMPLE AGENCE DE
TRAVAIL TEMPORAIRE.

Avec ses 21 ans d'expérience, ses 8000 étudiants représentés, plus de deux millions de
visiteurs par an, Mise en Place reste joignable 24/7 avec une personne de contact pour les
7 bureaux et une couverture nationale pour la Belgique!


ZOVEEL MEER DAN HET
ZOVEELSTE UITZENDKANTOOR

21 jaar ervaring, 8000 representatieve studenten, 2.000.000 gasten per jaar. 24/7
bereikbaar, 1 contactpersoon voor alle labels en een landelijke dekking!

1
1

UW PARTNER IN HORECA & GASTVRIJHEID

Landelijke dekking

Met 8 vestigingen verspreid door heel België kunnen wij u altijd 100% dekking bieden.

Professionele opleiding

Onze medewerkers doorlopen een intensief trainingsprogramma dat wordt samengesteld door onze eigen Mise en Place Academy.

Altijd bereikbaar

Onze kantoren zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar, ook op zon- en feestdagen.

Vervoer

Mise en Place zorgt altijd voor het vervoer van en naar de project- locatie, zodat onze medewerkers altijd als één team arriveren.

Uniformiteit

Alle medewerkers van Mise en Place zijn in het bezit van een uniform kledingpakket.

Betrouwbare partner

In meer dan 20 jaar is Mise en Place uitgegroeid tot de meest ervaren en betrouwbare partner in horeca en events.

"Coeur Catering gaat altijd en overal voor professionaliteit én enthousiasme. In Mise en Place hebben we hier een ideale partner gevonden. Het is fijn om op een gelijkgestemde leverancier te kunnen bouwen."

− Sebastiaan Tips

"Doordat Mise en Place, net zoals Traiteur Goosse, streeft naar dezelfde hoge criteria van kwaliteit en service, kunnen wij steeds weer een uitstekende keuken en een uitstekende bediening garanderen tijdens elk evenement."

− Agron Billa

ALTIJD & OVERAL INZETBAAR

Door de flexibiliteit van onze medewerkers, zijn zij snel thuis op elke gewenste locatie. De werkzaamheden kunnen variëren van gastvrouw/heerschap, vestiaire- en of buffetbemanning, diner, à la carte, terrasbediening of loge-bemanning. Ook bij partycatering bieden wij de uitkomst, onze medewerkers helpen ook graag bij de op- & afbouw. Voor congrescentra, voetbalstadions, cateraars, hotels en restaurants kunnen wij personeel leveren op elk gewenst moment. Samen maken we een inventarisatie van de behoefte voor een project, evenement of congres.

"De samenwerking tussen Mise en Place en 3hoog Leuven is telkens een plezier om te mogen ervaren. Op alle vlakken leveren zij uitstekend werk, vanaf de personeelsaanvraag tot de opvolging van de facturatie. "

− Dries Schuermans

"Voor elke grote opdracht doet Kortrijk Xpo een beroep op Mise en Place, omdat zij beschikken over de kwalitatieve en representatieve medewerkers die wij zoeken. Hun flexibiliteit wordt erg gewaardeerd!"

− Irene Wielemaker

ERKENNING ALS UITZENDBUREAU

Mise en Place opereert als officieel erkend uitzendbureau in het Vlaamse Gewest, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Waalse Gewest. Door onze jarenlange ervaring en onze goede samenwerking met de officiële instanties zijn we uitgegroeid tot de specialist in onze sector.

Erkenning als uitzendbureau: VG.375/U I B.00493-406-20131119 I W.INT.392