À propos du poste

Laat ons onszelf eerst voorstellen, want dat is uiteindelijk het meest gastvrije om te doen. Aangenaam! Wij zijn Mise en Place, een horeca...

Laat ons onszelf eerst voorstellen, want dat is uiteindelijk het meest gastvrije om te doen. Aangenaam! Wij zijn Mise en Place, een horeca projectbureau dat in 1994 werd opgericht in Maastricht. Je kan ons vinden op talloze events; bedrijfsfeesten, seated dinners, festivals, ..., waar we zowel flexi's als studenten inzetten. 

‘Together we proudly put energy in making friends and creating synergy’. In het kader van deze mission statement, voorzien wij onze partners in de hotel- en evenementensector dagelijks van kwalitatief personeel dat hen ondersteunt op verschillende events. Ons doel? Onze relaties - voornamelijk cateraars - ontzorgen.

Vos responsabilités

Je takenpakket ligt niet 100% vast elke dag, maar uiteraard zijn er enkele routinetaken die terugkeren. Waar mag jij je als toekomstig projectmanager...

Je takenpakket ligt niet 100% vast elke dag, maar uiteraard zijn er enkele routinetaken die terugkeren. Waar mag jij je als toekomstig projectmanager zoal aan verwachten?

 • Jij behandelt projecten van A tot Z. Van het eerste contact met de opdrachtgever tot het voorbereiden van de facturatie van de projecten.
 • Jij staat in voor de personeelsplanning van diverse events. 
 • Jij bent het eerste aanspreekpunt op het kantoor: jij ontvangt iedereen met een goed humeur en een glimlach!
 • Je kan op een correcte manier met jobpers communiceren, zowel formeel bij vragen/problemen, als informeel na bv een activiteit en brengt dit op een goede manier over.
 • Je bent flexibel en kan je makkelijk aanpassen aan situaties
 • Je staat je contacten te woord in voornamelijk Nederlands, maar spreekt ook een mondje Engels/Frans

Qualifications

Stressbestendig, kwaliteitsgericht en een echte ondernemer? Dat zijn enkele kwaliteiten die we zoeken in jou. Als projectmanager vorm jij namelijk de...

Stressbestendig, kwaliteitsgericht en een echte ondernemer? Dat zijn enkele kwaliteiten die we zoeken in jou. Als projectmanager vorm jij namelijk de verbinding tussen zowel kantoor, jobpers als onze relaties. Sterke (mondelinge) communicatie skills komen goed van pas tijdens je dag, aangezien je bij Mise en Place nauw zal samenwerken met je kantoorteam. 

 • Je bent enthousiast en spontaan
 • Jij bent multi-inzetbaar: je werkt van A tot Z met de juiste mindset.
 • Je bent een echte teamplayer. Het samen kunnen afvinken van to-do’s bezorgt jou de nodige energie.
 • Je bent gesteld op orde en netheid en schept er zelf plezier in om hieraan mee te werken.
 • Je volgt gemaakte afspraken nauwgezet op.
 • Je bent leergierig en houdt wel van een beetje uitdaging.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands
 • Je bent flexibel en werkt doorgaans doorheen de dag. Indien er 's avonds een meeting, feestje of uitje op de agenda staat, werk je echter met plezier een beetje langer.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en staat steeds klaar om de handen uit de mouwen te steken.

Développement et croissance

 What’s in it for you?

Je komt terecht in een hip, dynamisch bedrijf waar het geluk van de werknemers steeds centraal staat. Hierbij wordt je...

 What’s in it for you?

Je komt terecht in een hip, dynamisch bedrijf waar het geluk van de werknemers steeds centraal staat. Hierbij wordt je ondergedompeld in een fijne sfeer waar je kan meegenieten van verschillende leuke events, after work drinks, uitjes en zoveel meer. 

Binnen de job zijn er ook diverse groeimogelijkheden, waar we samen met jou een persoonlijk traject voor uitwerken. Je ontvangt een contract van 6 maanden van 40 uur met 12 ADV dagen waarna een vast contract volgt. Dit alles wordt aangevuld met een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, telefoonabonnement, laptop en andere extralegale voordelen.
 

Zin om eens samen te zitten en een koffie te drinken? Stuur dan zeker je motivatie en CV naar dries@miseenplace.be

Diversité et inclusion sont importantes pour nous. Nos offres d'emploi sont donc ouvertes à tous, indépendamment de l'âge, du sexe ou de l'origine. Ensemble, nous cherchons le match idéal pour l'emploi.

Appliquer maintenant

Fill in your information
Upload file...
1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : pdf, doc, docx, odt.
Upload file...
1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : pdf, doc, docx, odt.

Restez à jour avec les dernières nouvelles de Mise en Place?

Restez à l'écoute