Work Hard, Play Hard – Jij bepaalt
Hospitality skills die verder gaan dan je denkt
Werken in hospitality is veel meer dan bestellingen opnemen of tafels dekken. Bij Mise en Place leer je échte vaktechnieken: hoe je efficiënt débarasseert, de juiste snijtechnieken gebruikt, werkt met vacuüm apparaten en perfect glaswerk hanteert. Maar ook hoe je kalm blijft in drukke situaties, snel schakelt en professioneel communiceert met gasten en collega’s. Vanaf dag één word je hierin gecoacht, zodat je steeds sterker in je rol wordt. En wil je meer uit je job halen? Dan krijg je de kans om door te groeien tot jobcoach of zelfs projectmanager. Geen vaste route, maar voor wie ambitie toont, liggen er kansen klaar.
Netwerken zonder dat het geforceerd voelt
Bij Mise en Place bouw je waardevolle connecties op, gewoon terwijl je werkt. Je komt in contact met topcateraars, chefs, maîtres, eventorganisatoren en werkt op plekken waar je anders misschien nooit zou staan: exclusieve bruiloften, grote festivals, sportevenementen en high-end privé-events.
En bij alles wat we doen, gaan we enkel voor kwaliteit. Dat geldt niet alleen voor ons werk, maar ook voor de relaties die je opbouwt. Eén goed contact kan zomaar een stage, jobaanbieding of waardevolle referentie opleveren.
Opleiding en begeleiding vanaf dag één
Vanaf je eerste dag krijg je de juiste training om met zelfvertrouwen aan de slag te gaan. Alles wat je nodig hebt om je job goed te doen, leer je bij ons. En wie meer verantwoordelijkheid wil, krijgt de kans om door te groeien.
Klaar om werk en plezier te combineren? Plan vandaag nog je intake bij je dichtstbijzijnde kantoor en ervaar het zelf.