FAQ

Heb je een vraag? Onze FAQ weet raad!

Hoeveel verdien ik bij Mise en Place?

Als jobper wordt je uurloon bepaald door je ervaring. Het basis uurloon als student bedraagt € 14.1124 bruto. Als flexijobper verdien je € 14.50/uur. Zodra je meer ervaring hebt en doorgroeit naar jobcoach of projectmanager stijgt je brutoloon.

Moet ik ervaring hebben om bij jullie te werken?

Je hoeft geen werkervaring in de horeca te hebben om bij ons te komen werken. Op de job helpen je medejobpers of onze jobcoaches je de kneepjes van het vak.

Moet ik een kledingpakket aankopen?

Bij Mise en Place bieden we een kledingpakket aan een scherpe prijs aan, omdat we bepaalde standaarden hanteren. Die aanschaf is echter niet verplicht - als je zelf kleding in je kast hebt hangen die aan de voorschriften voldoen, is dit ook prima. We betalen bij elke job die je bij ons doet een kledingvergoeding.

Welke training kan ik bij Mise en Place volgen?

Als je bij Mise en Place wordt aangenomen volg je drie trainingen. Dit zijn de gastvrijheidstraining, de bedieningstraining en een bartraining. Buiten deze basistrainingen, bieden we echter nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een promotraining volgen als je in het promoteam zit, maar ook een communicatietraining of selectietraining als je door wilt groeien binnen Mise en Place.

Kan iedereen een flexijob doen?

Om de voorwaarden te begrijpen, moet je rekenen in kwartalen. Er zijn bepaalde voorwaarden verbonden aan het kwartaal waarin je je flexi-job wilt uitoefenen (Kwartaal T) en het 3de kwartaal voorafgaand aan je tewerkstelling (Kwartaal T-3). In kwartaal T-3 moet een werknemer minstens 4/5de gewerkt hebben. In kwartaal T mag je als flexi-werknemer geen arbeidsovereenkomst hebben met dezelfde werkgever waar je je flexi-job wil uitoefenen. Momenteel is dit dus wel enkel mogelijk voor loontrekkende werknemers die minstens 4/5de in dienst zijn en is het systeem niet toegankelijk voor zelfstandigen die iets willen bijverdienen.

Mag ik als flexijobper zoveel werken als ik wil?

Als flexijobper kan je onbeperkt bijverdienen met een flexi-job. Er staat geen limiet op het aantal uren en dus op het inkomen dat je mag bijverdienen met een flexi-job.

Mag ik als jobper zoveel werken als ik wil?

Als jobstudent mag je een maximaal aantal uur per kalenderjaar werken. Voor meer informatie kan je terecht op Student@work.

Op de hoogte blijven van de laatste Mise en Place nieuwtjes?

Blijf op de hoogte