De leukste studentenjobs binnen hospitality

#WORKWITHFRIENDS

Ober biedt plateau hapjes aan

#workwithfriends

Werken bij Mise en Place is werken met je vrienden op de allerleukste jobs binnen service, kitchen en events. Plezant werken én geld verdienen - dat is the best of both worlds. We zijn actief op exclusieve events in heel Vlaanderen, met de voornaamste focus op de gastvrijheidssector.

Als grootste specialist in het uitzenden van jonge talenten en flexijobpers binnen de hospitality sector, maken wij dagelijks de match tussen duizenden jobpers en vele cateraars, voetbalstadions en events in de grootste zin van het woord. 

Wat is werken zonder minstens even veel fun? Doorheen het jaar organiseren we een heleboel extra activiteiten voor onze jobpers én is ons Summer Six Camp dé ideale manier om al je vrienden terug te zien. 

Studentenjob groepsfoto gaston gent

Walid H.

Door bij Mise en Place te werken heb ik skills bij mezelf ontdekt waarvan ik niet eens wist dat ik ze had!

Werken bij Mise En Place

Bij Mise en Place werk je altijd met je vrienden. Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere 2500 jobpers! Liever met je huidige vrienden werken? Neem ze mee, iedereen is welkom!

Vanuit je dichtstbijzijnde kantoor werk je op verschillende locaties in de regio én voor verschillende opdrachtgevers. Je bepaalt zelf of je aan de slag gaat in bediening, keuken of op events en wanneer je wil werken. 

Man schenkt limonade in

Blog

Filter blog items

Select category

2 blog items gevonden

Op de hoogte blijven van de laatste Mise en Place nieuwtjes?

Blijf op de hoogte