Wij matchen je met de juiste talenten!

Ober presenteert eten op plateau

Een geslaagd event begint bij Mise en Place

Nog op zoek naar personeel voor je evenement, hotel of cateringopdracht? Als grootste specialist in het uitzenden van jonge talenten en flexijobpers binnen de hospitality sector, maken wij dagelijks de match tussen duizenden jobpers en vele cateraars, voetbalstadions, hotels en event agencies. 

Van een à la carte diner tot een mega-event, onze jobpers zijn opgeleid om gastvrij en met kennis van zaken te werken in elke soort setting. Om alles in goede banen te leiden, sturen we waar nodig een projectleider of jobcoach mee die de jobpers aanstuurt en ondersteunt waar nodig.

Bij Mise en Place gaan we voor 100% service, tijdens je feest maar ook op onze kantoren. Zo heb jij één aanspreekpunt, en regelen wij alles intern zodat jij je over niets zorgen hoeft te maken. Personeelskosten? Onze all-in tarieven zorgen voor transparantie, handig tijdens het maken van offertes maar het vermijdt ook onaangename verrassingen.

 

Meer dan 2500 talenten staan dagelijks voor je klaar

Kok en chef werken eten af
Ober bedient tafel van vier

Kunnen we je van dienst zijn?

Kok is groentjes aan het snijden

Keuken

Ondersteuning in de keuken gezocht? Ons team ondersteunt de chefs en gaan aan de slag als keuken- of buffethulp. Uitgerust met de correcte keukenkledij, op de hoogte van HACCP en klaar om erin te vliegen! 

bijschenken champagne

Evenementen

Personeel gezocht achter de bar of op festivals en evenementen? Onze jobpers zijn inzetbaar op dance-events, voetbalwedstrijden, concerten, noem maar op! 

Aanbieden glas

Bediening

Onze medewerkers voeren uiteenlopende taken uit, voorzien je gasten van onder andere drankjes en hapjes en zorgen dat niemand iets tekort komt. Zo maken we van elk event een onvergetelijk moment.

Bediening buiten

Voor elk soort event kan je bij ons terecht!

Van een à la carte diner, een huwelijk of een mega-event: onze jobpers beschikken over de juiste skills om elk event tot een goed einde te leiden.