Wij matchen u met de juiste talenten!

Ober presenteert eten op plateau

Een geslaagd event begint bij Mise en Place

Nog op zoek naar personeel voor uw evenement, hotel of cateringopdracht? Als grootste specialist in het uitzenden van jonge talenten en flexijobpers binnen de hospitality sector, maken wij dagelijks de match tussen duizenden jobpers en vele cateraars, voetbalstadions, hotels en event agencies. 

Van een à la carte diner tot een mega-event, onze jobpers zijn opgeleid om gastvrij en met kennis van zaken te werken in elke soort setting. Om alles in goede banen te leiden, sturen we waar nodig een projectleider of jobcoach mee die de jobpers aanstuurt en ondersteunt waar nodig.

Bij Mise en Place gaan we voor 100% service, tijdens uw feest maar ook op onze kantoren. Zo hebt u één aanspreekpunt, en regelen wij alles intern zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken. Personeelskosten? Onze all-in tarieven zorgen voor transparantie, handig tijdens het maken van offertes maar het vermijdt ook onaangename verrassingen.

 

Kunnen we u van dienst zijn?

Kok is groentjes aan het snijden

Keuken

Ondersteuning in de keuken gezocht? Ons team ondersteunt de chefs en gaan aan de slag als keuken- of buffethulp. Uitgerust met de correcte keukenkledij, op de hoogte van HACCP en klaar om erin te vliegen! 

bijschenken champagne

Evenementen

Personeel gezocht achter de bar of op festivals en evenementen? Onze jobpers zijn inzetbaar op dance-events, voetbalwedstrijden, concerten, noem maar op! 

Flexijob filmfestival gent omhelzing

Bediening

Onze medewerkers voeren uiteenlopende taken uit, voorzien uw gasten van onder andere drankjes en hapjes en zorgen dat niemand iets tekort komt. Zo maken we van elk event een onvergetelijk moment.

Op de hoogte blijven van de laatste Mise en Place nieuwtjes?

Blijf op de hoogte